пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

І ще кілька різдв'яних радостей!






Листівок-то я кілька наробила, а перефотографувати і виставити, щось ніяк руки не доходили, то от аж тепер дійшли=) Декотрі із відкриток вийшли, на мою думку занадто примітивними.... Хоча я сподіваюсь, що це я просто дуже самокритична=) Скільки не запитувала коханого чоловіка- йому подобаються всі, і нема нічого, чого б десь не вистачало=) то й заспокоююсь його словами=)))

Для мої мамочки...


Три дні тому у нашого дітуся стався інсульт... Було багато хвилювань, багато біганини, щоб покласти його в лікарню, до хорошого лікаря... Знайти і купити необхідні ліки... Особливо важко було моїй мамі, адже це ж її батько... Тому, щоб зробити їй бодай щось приємненьке,і ввечері зробила отаку маленьку радість... з почуттям ніжності, поваги та любові!

І знову до теми Різдва...



Я так неймовірно люблю Різдво і все, що з ним пов'язане... І це зовсім не тому, що мій День народження випав точнісінько в цей чарівний день!
В цей час атмосфера стає якоюсь незвичайною... Все пахне Різдвом, особливо мороз і сніг на вулиці... А ще Різдвом пахнуть ліхтарики,які ми чіпляємо на вікна, прикраси, розвішані по всьому домі- і вони мені чомусь здаються зовсім не новорічними, а саме різдв'яними.... Отак...
А ще я страшенно люблю ангелів- вони всі такі милі і ніжні... Я просто наповнююсь любов'ю і радісю, колди бачу якіихось=)
А от і мої відкриточки.... до тієї ж теми...

Не було поблизу акварельних олівців...

ТОму я спробувала розмалювати звичайними... Ну, мені не дуже сподобалось... Таки акварель краща, але все рівно- робилося з любов'ю і від щирого серця- тому одержувачу повинно бути приємно=)

пʼятницю, 20 листопада 2009 р.

Щоб було веселіше і тепліше...




Через цю шалену епідемію незрозумілого грипу захворіла дружина мого двоюрідного братика=( Вона вагітна і їй було дуже погано... Ми багато молились за неї і дякувати Богу, на сьогодні їй вже значно краще... Кілька днів назад її перевели з реанімації у звичайну палату... І з нагоди покращення її самопочуття я зробила їй теплу відкритку... Здається мені тепер, що відкритка трошки за пуста, чи що... Але хай вже є як є... Зате я випробувала свій новенький дирокольчик 3D ангел,який мене просто зачарував!

четвер, 19 листопада 2009 р.

А тепер знову до роботи!



Понавишукувала собі аж три цукерочки, які так хотілося б виграти- а тепер до роботи!
Сьогодні День народження в моєї НАЙСОЛОДШОЇ Мілки!!!! Я дуже-дуже рада вітати її! НЕщодавно викупили симпатичний штампик та фарбу для штампів Color Box Cat's Eye в Яночки у магазині
І все, що залишилось- помістити подарунок у коробочку, яку я виготовила сама, проте ідею взяла, знову ж таки, Яни=) Ось тут є МК по виготовленні цієї упаковочки...

четвер, 12 листопада 2009 р.

Я готуюсь до Різдва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Нещодавно прочитала в журналі хорошу пораду: Починати готуватись до Різдва в листопаді, підписувати щодня по одній листівці для рідних та близьких... А за тиждень до свят опустити всі підписані листівки у поштову скриньку... У той час, коли всі будуть обмінюватись електронними вітаннями- твої друзі отримають частнику твоєї уваги, до якої можна буде торкнутись=)
Отож, я почала підготовку... Чудо-Тільда завжди дарує усмішку... А ще- знайшла в неті таку от дивну відкритку з пташечкою... Її ж так легко робити=) от я і спробувала=)

Пробую нові штампи



Купила собі кілька чудних штампів, серед яких, мабуть, наймиліші- шалені сови=) Дуже ніжненькі і симпатичненькі... Мені так сподобалось їх розмальовувати....