середу, 28 листопада 2012 р.

Для задания №30 "Вырубка и тиснение" от MarkaDecor

Привіт - ось ще одна із сотні листівок, котру я робила на замовлення і при натхненні нашої скрап-зустрічі, що була у Києві(все ніяк не доберусь розповісти про неї=)))
Тут приактично вся листівка зроблена, як нам показала Вілена, тільки додала вирубок-сніжинок  і забрала надпис=)
З цією листівкою хотіла б прийняти участь в завданні від MarkaDecor

Привет! Это еще одна из моих недавносотворенных ста=) В ней я использовала идею с нашей скрап-встречи в Киеве и только добавила вырубки-снежинки и убрала надпись. Хочу принять участие в задании от MarkaDecor  №30 "Вырубка и тиснение"



вівторок, 27 листопада 2012 р.

Моя сотня листівок і палітрове завдання для Сокровищницы идей

Привіт Пчілочкам=)
Як ваша підготовка до зимових свят? Просувається?
В мене чудово)) Перший етап "здала" - замовлених 100 листівок зробила і віддала=))
Ось лише кілька фото, на які я спромоглась - було пізно, темно)))) а фотограф з мене ніякий, тому якість бужає бути кращою=)))




 Потім мені набридло фотографування при штучному освітленні і я вирішила не гратись довго))) Тому порозставляла листівки(хоч все рівно не всі) до групової фотографії=)))




Кілька листівок я робила по різних завданнях - тому ще буде парочка постів з листівками по окремо=))


Наприклад з цією я хотіла взяти участь в завданні від Сокровищница идей:
С этими открытулями хочу принять участие в палитровом задании от Сокровищница идей:
Палитра бирюзовый и/или голубой и белый (доп.цвета: серый, серебристый, бежевый, черный. Дополнительно (в качестве не больших акцентов) можно использовать: бежевый, серый, черный. НО НИКАКИЕ ДРУГИЕ цвета использовать НЕЛЬЗЯ!!)
А у меня птичка синяя - т.е. не голубая, так что я не совсем придержалась палитры=((( так что не факт что подойдет, хотя я старалась делать в одном тоне открытули.
 В мене ці красуні світло-темно-біло-голубі=) Сподіваюсь фони підходять по палітрі=)
У меня они светло-темно-бело-голубые. Если цвета есть слишком темные  - то совсем не обижусь если работа не будет принята;) Доверяюсь оценке ДК=)

Ось мій перший цьогорічний подвиг)))Юху)))  Але в планах ще багато нових листівок, так, що це ще не кінець=))

Цьом вам!

суботу, 17 листопада 2012 р.

Запрошення до гри та листівка з метеликом

Привіт,красотулічки)))
Як ваші справи?
У мене все чудово і я продовжую доганяти втрачений час - творю листівочки)))
Якось я відчула, що дуже скучила за прімовським папером - і вирішила зрообити щось неноворічне)) І от що вийшло:

А ще я хочу нагадати про гру в котрій я взяла участь: обміни секретними посланнями. Суть в тому, що ви надсилаєте секретне послання одній людині і якщо все йде добре, то ви отримаєте близько 27 секретних послань з усього світу))) якщо детальніше про умови, то все виглядає ось так(перепост):

ВКРАТЦЕ СУТЬ ИГРЫ: вы записываетесь в игру (здесь или в блоге того, кто уже участвует в игре), получаете от того, кто участвует, 3 адреса, отправляете одну открытку по первому из полученных адресов и вычеркиваете его, свой адрес вписываете последним, находите двух или трех желающих продолжить игру и через некоторое время наслаждаетесь эффектом: начинаете получать послания из непредсказуемых мест и от непредсказуемых людей, в идеале их будет 27!
Обмениваемся message cards - посланиями в картинках. Подробнее в блоге игры.

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ:
игра имеет непредсказуемые результаты, если вы не готовы рисковать и нацелены только на результат, то лучше не вступать в неё :)

Целью игры является не только и не столько получение максимального числа открыток, сколько сам процесс. Вы не знаете того, кому вы будете направлять своё "зашифрованное послание", сколько и от кого карточек вы получите взамен. Но вы знаете, что кому-то будет очень приятно получить ваше послание - разве этого мало?


Буду дуже рада якщо ви захочете приєднатись - напишіть мені про своє бажання прийняти участь і я відпишу вам про все детальніше=)

пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Листівка/марафон і похвастульки/досягнення

Дівчаточка - осьо в мене такий мега радісний пост, бо маю чим порадіти))))) По-перше мене взяли запрошеним дизайнером блогу Завдання Для Душі(я там навіть коротко про себе написала - можна почитати і стартанути марафон ТУТ)


  - і там, разом з кльовими і талановитими дівчатками, будемо творити натхнення для Новорічного марафону))) Юху! Урааа! Мені дуже радісно і приємно -  і буду старатись оправдати сподівання авторв блогу)
Перший етап вже стартував. Я буду робити листівки протягом всього марафону. Цього разу обов*язковим елементом є сніг/сніжинки. І я не могла не використати свої нещодавно куплені ножі=))
Другою радістю став для мене ТОП  на блозі meaning cards - мою роботу таки врахували(а я думала, що запізнилась) і навіть титулували її в ТОП-3. Я мега щаслива))) Тепер маю ще й такий баннер:

 І все рівно про погоду - у нас ТАААААКИЙ туман - ну нічогісінько не видно вже за метр-другий від себе))) І морозно - і мені так подобається - правда не довго))) Так щоб швидесенько прогулятись і додому, до чайку, блогів і листівок. Мої творива просуваються - вже майже 50 новорічних листівок зроблено))) Ще штук 100 і вистачить з мене))))Мабуть))) Хоча можливо й ні))))

Такі-от чудові в мене радості і перемоги)) Це все таааак надихає, що мушу бігти і виливати кудись те натхнення)))))  Обіймаю вас.

четвер, 15 листопада 2012 р.

Стієчка з фразами на кільцях - на робочий стіл

Привіт солодульки мої!
У нас неймовірна погода за вікном - сонячно, небо голубе-голубе але досить морозно - таааак кльовезно!)) Але я стараюсь не часто гнуляти зараз, бо нещодавно вийшла з лікарні - трошки підліковувалась/оздоровлялась...То тепер не хочу раптом великих нагрузок робити - бо вже звикла лежати пузом догори)))повільно вхожу в звичних ритм прогулянок і активностей))
А ще, покажу вам таку от стієчу(поняття не маю як її правильно назвати=)) - робила вже давніше - для мололодят, щоб можна було поставити на стіл і міняти-перекидати сторіночки з фразами=) Так щоб не зовсім банально - пододавала кишеньки, теги і таке всіляке))

 Тут от, наприклад, тег витягується:
 Тут тако можна витягнути з кишеньки фразу:
 А тут на люверсі дві "записочки": верхній листочок на люверсі прокручується і знизу виглядає другий:

Ось так))) А ще - доберусь до фото і розкажу як кльово ми з*їздили до Києва на скрап-зустріч))) Вже думаємо про ще одну у Львові))
Цьомики вам!