середу, 4 травня 2011 р.

Зустріч-знайомство пройшла клааасно=) Плануємо ще!

Привіт-привіт!
Вибачайте, що пишу з таким запізненням - роботи багато і добратись до постів щось не легко вдається останнім часом=)Тепер про зустріч:
Хоча нас було всього-то троє, але час пройшов супер класно=) І мені страшенно приємно, що ми тепер знаємось - та ще й так близько живемо=) В одному районі міста в 10 хвилинах хотьби=)
Отож нас було троє:
Людмилка
Олічка
ну і я=)
МК ніякого не робили, та для першого разу нам і так мало часу було для спілкування=) Хоча скоро обов'язково зустрінемося і будемо майструвати разом=)
А ось і фото з нашого каво-чаювання=) Бо збирались на каву - а пили чай=) І після того як ми розійшлись я ще довго сиділа за столом і раділа-усміхалась=) Люблю такі посиденьки!=)(з права на ліво - Олічка, Людмилка, я)
Рада-рада-рада=) Ви дуже класні!!!
Дякую за приємний та веселий час!


тепло ваша,
Грушечка

6 коментарів:

  1. Нарешті мене занесло на твій блог, рада що зустрічі продовжуються, гарних вам посиденьок!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Отак - по фото одразу видно, що посиденьки вдались :)! Ти Маряна аж світишся зсередини! Приємно бачити тебе такою! Шкода що зараз похолодало - чекаємо на всеукраїнську зустріч :)

    ВідповістиВидалити
  3. поки я зібралась писати пост про зусріч мій комп умудрився зламатись,тому пишу з мобільного.я дуже рада нашому знайомству! Дякую за класно проведений час і надіюсь ця зустріч не остання.

    ВідповістиВидалити
  4. Класно!!!! Обов"язково хочу до вас на зустріч!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. хочу на зустріч!!!Кльово!Молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Умнички что встретились:)
    Живое общение самой интересное:)

    Весело наверно было?:)

    ВідповістиВидалити