понеділок, 23 травня 2011 р.

Блокнотик з ембоссінгом

Привіт-привіт!
Я нещодавно купила собі фен та пудру для ембосінгу і тепер не можу нарадітись=) Дуже класна штука - швидко робиться і класнюще виглядає.
Робила я блокнотик в подарунок подрузі - сама основа обкладинки - на ній метелики з прозорою пудрою для ембоссінгу - так як я зрозуміла він найкраще підходить для однотонного паперу та для фонового штампування.
Зверху я спробувала подвійний ембоссінг - тобто сам папір вже є тисненим(об'ємний чи сухий ембоссінг) а по ньому я зробила вологий ембоссінг золотою пудрою. Ось таке в мене вийшло=)))



І трошки ближче детальки -
Дякую, що заходите!
Люблю вас!

7 коментарів:

  1. Гарно, Мар"ясику!!! Ти молодець! Я ще до ембосингу не доросла))

    ВідповістиВидалити
  2. Марточка, дякую дуже - ти знаєш я зрозуміла, що треба було мені набагато раніше пробувати ембосінг - бо до нього особливо-то і доростати не треба=) Просто треба підзбирати грошей і замовити хоча б пудру і клеєву подушечку=) А далі все простіше=))

    ВідповістиВидалити
  3. Супер! Мені до ембрасінгу як до космосу!, Якщо чесно я не до кінця все це розумію, напевне треба обин рас по бачити і попробувати.

    ВідповістиВидалити
  4. Шикарний вийшов блокнотик, дуже гарно, а ембосінг це чудо я його називаю міні магія))), люблю дивитись як пудра плавиться, ефект завжди вражає!!!!!

    ВідповістиВидалити