середу, 25 січня 2012 р.

Я є=) Уря! З новинами і...

Привіт красотульки мої!
Я повернулась повноцінно до блогожиття і не тільки=)))
Вибачайте, що стільки пропадала...
 Я тепер повноцінно займатимусь своїм покликанням=))) Буду помічницею Серйожці=))) Буду більше допомагати з магазино, особливо челлендж-блогом Штампи з Любов*ю. Наша дизайн- команда вже працює над роботами для вашого натхнеея з новими штампами, котрих в магазині ще немає=))) Також ми стартували нову рубрику "Натхнення тижня" - одним словом блог буде активнішим. Я нарешті змінила його зовнішній вигляд! Уря! Мабуть тижнів 2 шукала і перебирала фони=) Нарешті знайшла те, що влаштувіало і мене і Серйожку. Та влаштувало його ТАК, що він захотів у схожому стилі переробити Інтернет-магазин - і колір і совушка його заперли=)) Будем думати=))
А часу в мене на все це з*явилось більше тому, що я  пішла з роботи=) Робота була класна - я працювала ІТ рекрктером на одну "ненашу"компанію=)) Проте важко було - розклад був у нас "американський" - тобто я працювала з вечора до ночі а не зранку і до вечора=)) Пропрацювала більше року. Тепер зрозуміли, що свої сили, час, здоров*я та творчі ідеї потрібно вкладати у власну справу=) От тепер ми житимемо як усі люди - вдень працюватимемо - а ввечері матимемо час і на чай сходити і здрузями відпочити. Бо рік часу без нормалбного соціального життя - це ООООЙ як важко=((
А ще, щоб розбавити всю мою балаканину показую вам листівочки...


Зробила їх вже давненько - чесно кажучи, після Різдва ще руки практично не доходили до скрапу.... Але обов*язково дійдуть ;))
Приділяйте часу головним пріоритетам - будуйте відносини... Зустрічайтесь із друзями, слухайте їх, підтримуйте... Віддавайте любов коханим і робіть так, щоб їм з вами було добре... Відвідуйте родину та батьків, нехай вони знають, що цінні для вас і вони не дарма вкладали всіх себе у ваше виховання, щоб любити, терпіти, прощати і наставляти... І нехай ваше життя світиться яскраво для інших!
Люблю вас і радію, що повернулась;))

18 коментарів:

  1. з поверненням! дійсно працювати в такому "режимі" будь-кому було б важко, а власна справа це чудово - адже вона у вас чудова - гарні ідеї та чудові штампи! бажаю вам успіхів!
    листвочки чудові! чекаю на нові роботи)))
    а от щодо останніх слів в пості то погоджуюсь на всі 100% і дякую за такі чудові побажання!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю)))))зі всім вітаю)))
    я теж скоро мабуть на роботу вийду, але по правді кажучи не горю бажанням)))ну час покаже)))
    листівочки прекрасні так теплі, і ніжні:)!

    ВідповістиВидалити
  3. Рада тебе читати, Мар"яшечка, а то вже скучила за твоїми постами))) Рада всім хорошим перемінам в твоєму житті)))
    А про фон я тобі якраз хотіла написати сьогодні, але поки зібралась, то вже й забула))) Короч, особисто мені він ДУЖЕ сподобався, сова- безподобна)))
    І ше , кльово в тебе Grushe4ka росте в шапці блогу)))
    Ну і листівки теж дуже файні))))

    ВідповістиВидалити
  4. Тішусь, що ти повернулась до нас і що задоволена тим, що робиш. Це дуууже важливо. Ота різдвяна листівочка надзвичайна!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Але от з шапкою я ще не закінчила=))) Ще думатиму=))))) Щось мені все не те з нею покищо=))

    ВідповістиВидалити
  6. дуже гарні листівки!!
    а зміни завжди на краще!!!!
    як в пісні - важней всего погода в доме...
    успіхів !!!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую!!!=)
    хммм... а от відповідати на окремі коментарі мені чомусь не вдається... Пробувала і з Мозілли і з Хрому..=((( Шкода так=((

    ВідповістиВидалити
  8. Мар"яночко,я так рада чиати твій пост!!Я відчуваю,який він переломний,яким важливим є для вас прийняття таких рішень,як твоє життя зараз б"є ключем і всі вершини відкриті))))))Тішусь за тебе!Якраз сьогодні мала таку важку розмову з своїм коханим,з того ж приводу.Якраз всі думки та міркування крутяться в тому ж напрямку!Ти не уявляєш,яким близькими мені зараз є всі твої написані слова.Пріоритети вірно розставлені-це саме головне!))))Цілую тебе міцно.І дуже хочу вірити,що все що не зроблене-на краще!Що попереду багато цікавого і різноманітного,цікавого життя!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Я рада що ти тепер будеш часто нас радувати своїми чудовими роботами, ти молодчинка, зміни це класно, нові враження і допомога коханій людині - це також суууупер, гарні відкриточки!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Мар"яна, з поверненням!!! Бажаю успіху у всіх починаннях!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Привіт Мар"янка,з поверненням тебе!!!!!!!!!!!!!!!!
    нехай все задумане вдається!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Радію за тебе) такі хороші і позитивні зміни на краще, це супер) нехай натхнення і наснага до творчості не пропадає!)

    ВідповістиВидалити
  13. ВІТАЮ НА УКРАЇНІ, А ЩЕ ВИ ПЛАНУВАЛИ ОДНУ ПОДІЮ НА ОСІНЬ, ПАМТАЄТЕ, А ТО ВЖЕ ЗИМА, ВИ ВИКОНАЛИ ЗАПЛАНОВАНЕ ЧИ НІ:)))))))

    ВідповістиВидалити
  14. Мар"яночка, сонечко!!! як я за тебе рада...ні за вас!!! за ваше чудове сімейство,в яке закохалась з першої зустрічі ))) завдаки вам і вашому позитиву та зустріч залишиться в пам"яті назавжди ;)
    я впевнена що все в вас вийде, ви чудова команда і чудова пара!!! бажаю вам процвітання і шаленого успіху!!!

    п.с. то може нарешті ви приїдете до Львова? ;)

    ВідповістиВидалити