пʼятницю, 17 лютого 2012 р.

Похвастульки і цьоми=))

Привіт зайчики!
Я до вас нарішті дійшла із своїми похвастульками=)))
Покажу вам кілька фото що я отримала на зимові свята... Ви не уявляєте скільки рааааадості=)Отримала листівки від Олі, Валі, Віки, моєї сестрички Олі, Світланки(від неї ще й шоколадка була, яка недожила до сьогодні, а оформлена була дуже святково=)))

Дякую вам, сонечка мої! Радію що вас маю=) Дивилась на подарунки і поплакувала від радості=)))
Ще отримала цілий пакет радостей від Валічки(окрім листівки), - з папером, квітами, дирокольностями, бусинками-перлинками,брадсами, тисненням...

 а Оля привітала мене всі 5 раз=))) І листівку і комметкику із зображенням ангелів і тканинку=)) і мега-записник та ще й сердечок мені нашила=)))


І ще, приймаючи участь у грі від Віти Квіточки "Подари кусочек радуги ближнему", прямісінько 14 числа я отримала ось такий пакунок від Софії:

Ну як вам? У мене настрій ще більше піднявся=)) Як переглядаю все це і згадую на скільки приємно було отримати такі сюрпризи... Це супер=)
Старатимусь робити приємне і вам=)
От наведу порядки в себе - попакую всякої всячини по пакетах і вишлю бажаючим=)))) І сама розгружусь і кумусь корисно буде=)

І от тепер в самому кінці - ЦЬОМАЮ вас мої любі, люблю вас дуже і рада, що ми знаємось.... хоча б віртуально=)



9 коментарів:

  1. скільки краси!! вітаю з подаруночками!

    ВідповістиВидалити
  2. Так ось кому діствся чудо-записник від Олі)))) Вітаю!) Суперові подруночки, особливо синенькі матеріали... така краса!)

    ВідповістиВидалити
  3. Марянка, вітаю із такими класними подаруночками! Тішуся за тебе)))) Отой синенький набір, то справді краса! І Блокнотик і серця...мммм)

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю тебе з такими чудовими подаруночками! Вони класні! Особливо блокнотик! А набір синенького просто неймовірний! Дуже рада, що грала разом з тобою в ній! ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ, ТОБІ ЗА ВСЕ!

    ВідповістиВидалити
  5. Та які там 5 раз)) Два всього навсього)))
    Гарнюнькі подаруночки, от- та синенька купка так ефектно виглядає. І листівки усі чудові, а головне із щирими побажаннями всередині.
    І тебе цьом)))

    ВідповістиВидалити
  6. Здорово! Поздравляю с подарочками!!! Приходите за наградкой)!
    http://inna81-inna.blogspot.com/2012/02/blog-post_3568.html

    ВідповістиВидалити
  7. Ух ти скільки подаруночків,супер))))))))))))))))
    Мар"яночка заходь за нагородкою http://ivankarab.blogspot.com/2012/02/blog-post_21.html

    ВідповістиВидалити