понеділок, 23 липня 2012 р.

Повернулись додому=)

Привіііт!
Як же я скучила за всіма вами.... Ви мабуть і забувати мене почали?
Літо видалось ого-го!=)))
Спершу було багатюще роботи, оскільки наш магазин йшов у відпустку і до останніх робочих днів ми потужно працювали, щоб всі все встигли отримати..
Потім був табір.. 5 днів в наметах... довгоочікуваний відпочинок, спілкування з друзями, багато чого нового і приємного було в той час=)
А потім ще 2 тижні на морі...  Цього року на морі ми були вперше так довго - і скажу вам чесно - аж забагато=)) Стільки вільного часу, стільки "безеделия" що в останні дні почала скучати за роботою... А ще й Інтернет в нашому готелі був платний(!)  - це у нас так вперше сталось=(((( Але воно так ніби і непогано  було - десяток днів без блогів, сайтів-надихалок і всього-такого - це щось неймовірне... З одного боку: мозги посвітлішали... а з другого - неймовірно скучила за всім рукодільним і таким близьким=)
На табір я зробила більше 20 листівок і що ви думаєте???? Сфотографувала аж одну=)))) Про решту з голови вилетіло - оце так відпочивала=)))
Але одним із найприємнішого (хоча не єдиним) хочу з вами поділитись.  У вас є "смак дитинства"? Те, що ви їли коли були маленькі і це вам дуже запам*яталось? У мене таким смаком є цукерки "After Eight". Колись мій дідусь їздив до родини у Францію і привіз нам звідти такі цукерочки. На  той час закордонних товарів було геть зовсім мало і ті цукерки я ох-як запам*ятала... Давно про них не думала-не згадувала, бо більше з того часу я їх і не їла, аж тут в магазині в Болгарії зустріла їх=)))) Я ледь не розплакалась=)))) І обов*язково купила - ось такі вони - м*ятненькі=)

Ось так коротко про те, де я пропадала... А наступним постом буде більше фото і трошки розповіді про власне відпочинок, смішну болгарську мову та смачну болгарську кухню...

13 коментарів:

  1. Вітаю з поверненням!!!!!!!
    Молодці, що так гарно відпочили!
    А цукерки я ці знаю))Нам їх часто на роботі привозять з Дюті Фрі)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Марточка=)) О - рада, що хтось теж знає ці м*ятненькі цукерочки=))

      Видалити
  2. Мар"яночка, з поверненням!!!!! Скучила за тобою ;)
    РОзказуй про відпочинок ;)
    п.с. а цукерочки такі ми в мами купували )) теж їх люблю ;)до речі це єдині мятні цукерки які я їм ))) коли буду там обов"язково тобі привезу ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночка, дякую=))) Приєєєємно=)) Чомусь ці цукерки є всюди, але не в нас=)))

      Видалити
  3. Аж мені у відпустку захотілось! Молодці. що гарно відпочили :). Чекаю знимок :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тааак=)) Відпустка це класно)) Знимпи публікую за пару хвилин))

      Видалити
  4. З поверннням з відпустки)))Рада тебе читати-ти така зарядженна позитивом.аж світиться кожна літерка)))Вірю,що гарний відпочинок дасця взнаки і ти видаш багато новенького-цікавенького!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочко, я як думаю про ваші блоги і про всіх тих, за ким тааак скучила - одразу починаю світитись=))

      Видалити
  5. дааа- шоколад - великое дело, но если он еще и мятный - все, прощай фигура)))()

    ВідповістиВидалити
  6. Тепер ти точно зможеш завітати до мене в гості! В мене ще є ці цукерки! :)))))

    ВідповістиВидалити