середу, 10 жовтня 2012 р.

Прості і спосіб, як я дозволяю собі мріяти(купувати) про нові матеріали))

Привіт, мої красунечки)))
Покажу вам іще дві листівки, що робила трошки раніше - з одинаковими надписами - це для подружніх пар))

 Мав бути максимально просто оформлений надпис, щоб його можна було вклеїти всередину листівки, чи книги))
 Скажу вам, ці епоксидні наклейки просто супер - дуже мені подобаються - завжди можна з набору знайти підходящу до моєї листівки і виглядають симпатичненько. Знаю, що де-хто і сам такі робить, але в мене до того поки руки не доходять, тому користуюсь купованими. Здається вони від K and Company. В наборі їх близько 20 шт, так що по 1-2 на кожну листівку - з моїми темпами роботи, вистачить на багато штук))))


Ось так я вчусь по-трошки використовувати тиснення - а то купила собі папки - то треба щось з ними робити))))) -щоб мати повід і чисту совість мріяти про нові))
Ви також таким чином використовуєте старі матеріали, котрі купили - щоб очистити совість перед покупкою нових?

8 коментарів:

  1. Гарні листівочки! І папку дуже класно застосовано, я так люблю, коли тиснення затоноване!
    А совість. Хе, у нас із нею співпраця налаштована, я регулярно роблю листівки (по 4 на тиждень стараюся), і совість мене не мучить за нові куплені матеріяли. ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! По 4 в тиждень це круто - я трохи лінуюсь зараз, але відчуваю, що з наближенням новорічних свят я поактивнішаю)))

      Видалити
  2. Чудові листівки)))
    Моя совість до пори до часу спить.Чекаємо із нею натхнення)))А як ВОНО приходить,то усе що попаде під руку іде в розхід!

    ВідповістиВидалити
  3. Знаєш за що я люблю твої листівки і штампи? за те що вони дають можливість задуматись, подивитись на все з іншої сторони ))) а в поєднанні з твоєю роботою ці слова торкаються душі )) розумничка )))
    а про мрії і нові матеріали.....я спочатку мрію....а потім думаю що зробити щоб та мрія втілилась )) а совість прошу не втручатись в такий вибір )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночко, такі теплі слова... дякую дуже))про прохання совісті не втручатись - гарно сказала))))розсмішило))

      Видалити
  4. Мені перша дуже подобається! І тиснення використане класно! Мене також періодично совість мучить за ті матеріали, що не використовуються, тоді починаю інтенсивно думати, куди їх застосувати ;))). Хоча інколи натхнення приходить саме ;)

    ВідповістиВидалити