пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

Початок великого))

Я вже по-трошечки починаю готуватись до свят)) Новорічних))
Папір купила/приготувала, об*ємні клеєві квадратики купила, двосторонній скотч замовила, штампи почала робити)) фарбу для штампів теж купила)) Ще приїдуть мої нитки Bakery Twine і Ножі в формі сніжинок можна буде прийматись повною мірою до роботи)) Ось такі ниточки я чекаю))
І мої перші цьогорічно-різдв*яні "чисті і прості" листівки. Маю дуууже багато зробити таких, тому для мене чим простіше, тим легше(і чим простіше - тим більше шансів, що все встигну=))) Робида для зразочків, тому навіть стрічки не пообпалювала))

 Такі то в мене новини... А ще - я готуюсь до поїздки в Київ - -інші міста мене неймовірно надихають. Я не люблю екскурсій))) Відчути і посмакувати справжнім характером та настроєм міста можна тільки нікуди не спішучи - посидіти в кафе, з*їсти смачний десертик.... Тому і цього разу, щоб не спішити - їдемо на кілька днів)) Я вже вся в очікуванні  - такі поїздки мене неймовірно надихають і піднімають настрій))) Залишилось усім, з ким там зустрічатимемось підготувати подарунки)))
Всім цьом!

17 коментарів:

  1. Листівочки чудові! Я теж люблю цей стиль!
    Гарної погоди і чудових вражень від подорожі!

    ВідповістиВидалити
  2. оце так підготовка! дуже милі листівки! я взагалі люблю стиль "чисто і просто".. та й він не є таким простим, тре вміти зробити листівку гарною, а пустою))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так - це займає багато часу щоби все гарно підібрати))) то й я тільки вчусь))) але чим більше листівок треба зробити тим більше наберусь практики))

      Видалити
  3. Як приємно читати новини від тебе)))От так взяла і написала про все потрошки і стало так тепло на душі)))І приємно,рідна душа розказала коротко як в неї і що)))
    Листівочки суперові! 200 робитимеш? Чи 500?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, сонечко!Однозначно більше 200 - бо 200 то тільки одне замовлення,а ще ж друзям, рідним, клієнтам)))) то як завжди не мало вийде))

      Видалити
  4. О, початок покладено)))) А я ніяк не візьмусь до новорічних листівок))))
    Подорож- це кльово)))) Чекатиму на детальний фотозвіт))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ))))) фотозвіт має бути)))) обов*язково все-про все розповім)

      Видалити
  5. ОООооо!!! яка краса! які масштаби!!! я навіть не уявляю, що можна зробити більше ніж 10 :)))) а 200... молодець!!! Дуже сподобалась перша, ялинки просто чудо :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так щоразу починаю - але як втягуюсь- а ще й зі святковою музикою і мандаринками - то робота йде на ура)) Головне вловити різдв'яний настрій)))) Я от сьогодні з*їла пару мандаринок і готова вже ялинку посеред кімнати ставити)))))

      Видалити
  6. Листывочки суперові! Бажаю гарно провести час в Києві і обов*язково сфотографуй той десертик, що будеш смакувала=)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. )))Дякую, Наталю))) Постараюсь встигнути сфотографувати не пусту тарілочку))))) В мене з терпінням іноді проблеми)))

      Видалити
  7. Клас, листівки чудові! Мені дуже подобається цей стиль і я би сама хотіла навчитися йому, але не можу... В мене вони виходять ну занадто прості, схожі на дитячі роботи. А в тебе такі, як у майстринь на закордонних сайтах :)

    Мар'янко, якщо тебе надихають інші міста та у вас є час, чекаємо на вас в Севастополі :) Серйозно, якщо надумаєте, будемо дуже раді бачити вас у себе в гостях )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого)))) так мене прихвалила - -мені якось так приємно і одночасно незручно стало))) Але так похвалила, що я прочитавши коментар прогорнула пост догори, щоб іще раз глянути на фото листівок)))) Дякую за чудові, підбадьорюючі слова!!!
      А щодо запрошення - то таки так - міста дуже надихають! Поки що у нас багато планів на трошки коротші поїздки)Не знаю, як нам з пузиком вдасться так далеко замандрувати, але при любій нагоді - обов*язково і дуже радо приймемо запрошення і прийдемо))

      Видалити
    2. А якщо надумаєте у Львові побувати, я б з задоволенням зустрілась з вами, а ще краще запросила в гості ;)

      Видалити
    3. Так, із пузиком, напевно далеко і надовго тепер не вирватися... Але майте на увазі :)

      Видалити
  8. Як мені подобаються твої листівочки в цьому стилі!!!!!!! особливо перша - вона надзвичайна!
    О це так в тебе замовлення! Бажаю, щоб воно легко виконувалось в принесло купу задоволення!
    Я все ще ніяк не доберусь до своєї коробочки з новорічно-різдвяними матеріалами ;)

    ВідповістиВидалити