четвер, 4 жовтня 2012 р.

З найновіших...

Як і обіцяла - ось вони, з найновіших листівок...
Спробувала використати сторінки старих книг та вінтажні елементи - нічого так, сподобалось.
В ось цій - (мені здається, що вона якась типово моя))) Спробувала зробити тисненням власне основу листівки) Так нічого вийшло - все, правда, залежить від паперу)) -цей був матовий, думаю, якби він був перламутровий або з дрібною текстурою - було б цікавіше)  І також використала епоксидну наклейку-  мені подобається, коли їх клеїти як центр квіточки)

 А цю старалась хоч трошки чоловічою зробити - в мене з цією темою завжди туго, то іноді при натхненні заставляю себе вчитись і фантазувати)))) Хоча все рівно не обійшлось мені без перлинок, рюшичок і метелика)))) Чоловіче тут мабуть колір)))) І витриманий надпис))))
Цьом вам!

13 коментарів:

  1. Сонечко, все тобі вдалось!!! чудові листівки!!
    ту першу можна було основу трошки наждачкою потерти, тоді тиснення буде ще більше видно )))
    ну а чоловіча така якась тепла, радісна )) видно що зроблена з любов"ю ;)
    п.с. я там лист тобі на пошту написала ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лист бачила - вже написала-перепитала Маринку - чекаю відповідь від неї. А от про наждачку я взагалі завтикала - наступного разу так і зроблю)))

      Видалити
  2. Дуже класні листівочки,мені особливо друга сподобалась!!!!!Дуже класна!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Мар"янчик,листівки обидві чудові і обидві "твої")))В першій кольорова гама подобається дуже-дуже!А ти тиснення чим робила?А друга -віє спокоєм та тихим коханням від неї))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко - тиснення робила машинкою Сізікс(я тепер нею починаю насолоджуватись) Хммм - а про тихе кохання ти так класно сказала!))) Дякую!

      Видалити
  4. дуже гарны листівки

    стосовно тиснення - все залежить і від товщини паперу, буває що перламутрові просто рвуться місцями, як і листки з глітером.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) а про перламутровий папір я і не знала, буду в курсі - обережною))))) Дякую за інформацію)

      Видалити
  5. Красиво і здалеку видно, що твої))))

    ВідповістиВидалити
  6. Я навіть не знаю яка мені листівка більше подобається ;). Перша така сповнена життя, якраз відповідає тому віршу з Біблії! А друга стримана, але водночас тепла, як на мене то годиться і для чоловіка;)

    P.S.:трохи не по темі;), в тебе в роботах періодично написи з віршами з Біблії - це штампи? Якщо так, чи будуть вони з’являтись в магазині?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Валюш! А надписи - це так, з Біблії. НЕ впевнена, що будуть - можливо згодом кілька виставимо - на справді на них попиту по суті немає(( Але тобі я можу наштампувати - бо то я для себе робила))

      Видалити
    2. Шкода, якщо їх не буде, хоча розумію, це не популярні штампи, а заради одного-двох клієнтів не вигідно морочити собі голову.
      Була б вдячна, якщо ти мені трошки наштампуєш відбитків від своїх штампиків (всі що є в магазині про Бога чи вірші з Біблії я маю ;)).
      Я якраз збираюсь найближчим часом трохи грошей потратити в вашому магазині ;)))

      Видалити