понеділок, 11 лютого 2013 р.

Подарунок собі і танцюючий животик=)

Привіт, красотульки мої!!!
Розкажу вам трошки про ще одні свої поновлення скрап-скарбів...
Я собі на свята, чи то на день народження купила була ще кілька ножів для вирізання - метелики, манекени та набір рамочок. Дуже вони мені до душі припали)))і листівки виглядають вишукано... Тільки тепер буду цікавитись і шукати натхнення в інших майстринь, котрі також такі ножі-рамочки мають - щоб якось їх оформляти, додавати квіти і інші декоративні елементи, а то поки мені нічого в голову не лізе окрім такого от простого їхнього застосування=) Хоча мені, якщо чесно,  і так повністю до вподоби, але, думаю, в цьому також потрібно розвиватись...

Справулічки у нас добренько=) Ножки набрякають, малюк Матвійчик (так-так, ми вже визначились з ім*ям! Серьожці воно завжди дуже подобалось а ще й нас привабило значення: дар Божий або чоловік Божий. Ну хіба ж не радісно так називати свою дитинку?) товчеться як слоненя=)))) Навіть наша лікарка на огляді була спершу подумала, що він лежить не головкою донизу а поперечно - так вже він розлягається і потім пересуває свою попку з одного кінця в другий=)))) І кожного разу коли він так рухається я хватаю камеру, щоб зняти відео мого танцюючого живота... і що ви думаєте? Він моментально затихає, поки не відключу камеру=))))) Серьожка каже, що він просто позує=) А у вас таке бувало?

21 коментар:

  1. Боже, это самые приятные воспоминания о беременности- танцующий животик:))) я скучаю только по этому:))) я как- то пропустила чтоу вас пополнение:))), да еще и мальчишка:) поздравлять буду по факту, но очень рада:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Танюшенька=))) да, я думаю, что танцующий животик буду дооолго вспоминать - так хочется запечатлить..и что-то все никак не выходит

      Видалити
  2. Гарний подаруночок!)Ножі дуже кльові!
    Рамочки вишукані!Тепер буду знати до кого звертатись)))
    Я коли була вагітна на останіх місяцях, то Максик також ніжками буцався! А як тіки фотік схвачу, так він затихає! Так в мене постійно камера біля себе лежала! А от у сестри мого чоловіка, на п"ять днів до родів, малий вставав "раком".))) На відео так цікаво виглядає, такий горбик утворювався. Мабуть упирався ногами та руками, місяця в животики було мало!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Танічка! По рамочки - звертайся)))) А на рах. животика - то я не одна така? То мені вже спокійніше)))

      Видалити
  3. Ще трішечки і вже відбудеться довгоочікувана зустріч. Так, ти не одна така - такі всі мамочки на останніх місяцях - но ніжка випре, то попкою впреться ;-)
    Мені теж подобаються такі твої "прості застосування" ножів

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже красива і ніжна листівка!
    А спогади про животик - завжди зворушливі)))Так приємно, що всередині хтось маленький живе)))Аж не віриться)))Насолоджуйся!!!!Всього тобі найкращого!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Лідочка))) стараюсь максимум задоволення отримати))) приємний такий час)

      Видалити
  5. Танцюючі животики))) Дійсно,ті спогади одразу посмішку викликають! Всього вам самого доброго, Грушечки!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, САшенька))) Сподіваюсь я потім ті спогади в якийсь альбомчик таки виллю))))

      Видалити
  6. Ой, мій животик також такий танцюючий, аж дуууже, але ще трошечки, а тобі скільки ще чекати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Ірусику)))пузатики ми з тобою "осінні"))як і домовлялись - от тільки з сезонами напутали)) Мені в середині/другій половині березня, а тобі коли?

      Видалити
    2. А мені пузатику))) з дня на день, страшно, але я тримаюсь, чого і тобі бажаю!!!!!!!!!!!!

      Видалити
    3. дякую)))триматимемось разом)) Легких тобі родів і здоровесенького малюка! Цьом!

      Видалити
  7. Гарний подаруночок для себе коханої))))
    А животик і ми мали танцюючий, але швидше "хвильками")
    )) особливо під вечір)))) Але я таки встигла зловити)))
    А тепер лежить - помагає текст набирати))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, так))під вечір у нас танці)) я теж сподіваюсь, що встигну=)

      Видалити
  8. яка вишукана листівочка!!! чудовий подаруночок ти собі зробила ;)
    ой, так, ці танці в животику по вечорах запам"ятаються назавжди )) і ті 9 місяців такі солодкі.....і найдорожче сонце під серцем ))) ух скільки спогадів нахлинуло дякуюючи тобі )))
    а в нас животик затихав коли татко руку клав )))
    і Матвійко чудове ім"я ))) я знаю трьох хлопчаків з таким, це такі маленькі позитивчики ))) і ваш синочок теж обов"язково буде таким )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. =)) і ми дуже сподіваємось, що він у нас буде здоровеньким і чемненьким=)

      Видалити
  9. Ой,як ти мене розчулила)))))Сиджу і усміхаююююсь)))Так чудово читати такі слова від тебе!Ти пузятік мій хольосій)))Так-так,наше пузо танцююче вдалось зловити лиш один раз.І то я пролежала дооовго з пузом догори і -таки надурила доню,їй здалось там певне,що каммера не працює)))І так трішки потанцювала нам .Але після слів моїх до Сєрого,щоб зблизив трішки,вона затихла і по-всьому...(((
    Вітаю тебе із гарним подаруночком собі!Ножі чудові!То я їх на листівці подарованій мені спостерігаю-ті рамочки та метелика?Кльові!Листівка чудова!
    Хай гарно служать.
    п.с. я теж мрію....про машинку та ножі...мріііююю....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. .і....ще..згадла,поглянувши на комменти...мені мала ніжками по печінці тарабанила найбольніше(((Я її просила забрати ніжки ,не робити мамі боляче...ні в каку,так ніби знайшла собі улюблене місце для тупцяння(((
      І тепер вона ,коли спить біля мене,то впирається мені уві сні нозями в пузо.Звичка)))

      Видалити
    2. і тут читаю твій комаентар і радію, що не одна така з животиком))) і не в мене одної малявка затихає при зйомці)) А печінка - таааак)))в мене найбільше тупотить по ребрах)))радію, що почав топтатись аж на 9му місяці, а не на 6-му=)))))

      Видалити