четвер, 14 лютого 2013 р.

Сьогоднішнє натхнення...

Привіт-привіт!
Ось прийшла показати вам сьогоднішню листівочку(одну із...). Творю я не дуже часто і точно не щодня. Можу не робити нічого тиждень-два, а потім сідаю і починаю виливати натхнення, котре назбиралось. Бо, якщо регулярно(маю на увазі надто часто, а отже і частково чере зилу) щось робитиму, то потім мої роботи мені не подобаються... Я люблю чекати того моменту, коли ліпити-клеїти мені треба ВЖЕ(!!!) і тоді я отримую більше задоволення від процесу і результату. Це для мене таке ж як їсти - краще почекаю і буду їсти тоді коли голодна, ніж їсти з незрузумілим почуттям напів-ситості=))) Вся справа в тому, з яким бажанням і, відповідно, смаком я їм/роблю листівки=)))
 Так що сьогодні, натхнення підвалило=))) Я надихнулась двома листівками і все зліпила до купки=)
Першою була листівка Крістіни, ТУТ відео МК.
Сподобалось як виглядає висічка на смужці паперу- хотіла також зробити папір з кляксами, але в мене до клякс не було підходящого ножа. А для манекена хотілось чогось елегантнішого, чи що... Ну, я рилась в папірцях і знайшла те, що впало в очі і серце...
Другим натхненням була листівка Олі Агрум. Цю листівку ви побачите десь за тиждень на нашому штамповому блозі., коли стартує проект Поєдняння з новим кольором.Так що сьогодні це ще секрет=))(сьогодні дійсним завданням є червоний колір - загляньте на блог і подивіться на чудові роботи ДК і учасників - вони просто неймовірні!!!) З Оліної листівки мене надихнуло те, як були причіплені три стрічечки одного кольору, але різних відтінків - вона їх прикріпила брадсами - виглядає класнюче.

Моя листівка без надпису - люблю, щоб про запас були листівки на всякий випадок. Іноді залишаю місце для штампу - його можна доставити в необхідний момент. А іноді навіть не залишаю під штамп місця - щоб просто так було=))

Ось таке моє сьогоднішнє твориво=)
Цьом!

10 коментарів:

  1. Мар"ясику люблю шалено твої роботи )) в кожній така ніжність, тепло і затишок....то все навіть передається через екран ))
    чудова листівка!!! іноді і слів не треба, можна самою композицією все розказати )))
    Молодчиночка!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксаночко - так приємно почути від тебе стільки добрих слів! Цьом тобі!

      Видалити
  2. Чудесна листівка!!!!
    Душевна:)))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарно та затижно в тебе в бложику!
    Листівка така кльова-затишна та домашня.Така - ТВОЯ! Чудова!

    Мар"янчик,як же ж я тебе розумію)))І про натхнення,і про "ситисть",і про "вилити натхнення,що назбиралось"))Я теж така. Як не роблю,не роблю...а потім сідаю і воно все прям не зупиняється.У мене зараз такий період.Роблю. У мене на столі зараз купка початого і того ,що робиться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ура))то я не одна така=)) Дякую, НАталюсику, за такі слова - підбадьооорує))

      Видалити
  4. Дуже гарненька листівка, така цікава. А в мене найбільше натхнення було напевно тоді, коли була вагітною.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надінька=) Та вагітність - то в кого як) Я сподіваюсь, що натхнення не пропаде після родів))

      Видалити
  5. дуже гарна листівочка! коли приходить натхнення - то кьово! :)

    ВідповістиВидалити