суботу, 18 травня 2013 р.

Штампований фон листівки і прошу поради

Привіт, зайчики!
Сьогодні я до вас показатись з навою листівочкою.
 Штампик на ньому ось цей
А от нижня частина - проштампована штампом-завитком (таким) і заембошена голубою пудрою. Я ту пудру тільки для фонів і можу використовувати - надто вона крупнозерниста для надписів, а от для завитків і фонів - саме те, що треба, її певна шорохуватість(бо не плавиться повністю, а залишає трошки крупинок, хоча це не Рейнджеровська дістрессова...) додає оригінальності листвці.

А ще маю дуже питання - в мене той цілий блоггер в стрічці новин мало які новини відображає(особливо з тих блогів, котрі справді хочеться читати і переглядати). А  альтернативи гугл рідеру я не те, щоб не можу знайти, а просто не маю часу сидіти і випробовувати яка ж краща, бо малюк Матвій хоче спілкування=))
 Може ви порадите? Як ви слідкуєте за оновленнями блогів?


8 коментарів:

  1. класна листівка! ембросінг для мене поки залишається нерозгаданим фокусом))

    а я не підписувалась на гуглрідер.. слідкую по старому, в самому блогері.. поки не замічала, шо якихось оновлень немає в стрічці..

    ВідповістиВидалити
  2. про Блогловер пишуть дівчата, що хороша штука, але мене і блогер влаштовує,я підписана приблизно на дві сотні блогів і ніц не пропускає

    ВідповістиВидалити
  3. хороша открыточка :)) у меня тож самое - подписываюсь на многие блоги, но в новостях их нет-и-нет :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую,дівчатка!!! От сіла в блоглавін - ніби норм. працює - але я помітила, що декотрі блоги котрі я читала мене викинуло з ПЧ - правда не знаю як давно((( Тепер стараюсь пригадати які ще важливі блоги читала, з ПЧ котрих мене викинуло...

    ВідповістиВидалити
  5. ммм узор какой классный!!!
    У меня вроде бы новости и в блоггере нормально отображаются, так что про альтернативы не знаю.

    ВідповістиВидалити
  6. Чудова листівочка! Люблю твої листівки!
    А спілкування з малюком - це один з найкращих способів провести час! І чим вони менші, тим цей час особливіший - він скоро виросте і вже ніколи не буде таким, як сьогодні!
    А в рідерах я не розбитаюсь, я повісила найцінніші блоги на панельці (з списку блогів на які підписана), і час від часу туди додаю нові ;)

    ВідповістиВидалити
  7. Якось я рідерами особливо не користуюсь, а ось чоловік порадив спробувати цей http://theoldreader.com/
    Каже, що він кращий за блоглавін.

    ВідповістиВидалити