понеділок, 24 лютого 2014 р.

Сумую разом з моєю країною...

Важко писати пости, публікувати в челлендж блозі завдання... Сумно(((
Сміливі, молоді люди гинуть  за мир... Гинуть за  наше майбутнє... вони не побоялись... 
Сльози на очах всі ці дні...
Не можу слухати вигуків: Слава нації.... а ще гірше: смерть ворогам... Ніхто не вартує смерті і не ми судді, щоб приймати такі рішення...
(обережно, нижче - мої особисті переконання) 
Єдиний кому належить вся слава - Бог. Я в це вірю. Вірю, бо так написано в біблії, що Він НІКОМУ Своєї слави не віддасть. І таки так: слава Богу, бо це Його робота, що накінець зупинилась війна. Вся Україна - мільйони людей всіх конфесій стояли в молитві днями і ночами... Хтось боровся, хтось молився... Я вірю, що якби не молитва, влада б не здалась. Якби не Бог,зміни б не прийшли.
Я ні в якому разі не відкидаю колосальну роль бійців, жертв, героїв, за котрих ми молились і переживали... Через кого почались зміни!
 Честь героям євромайдану!  Вони достойні похвали і пам'яті як справжні герої. Співчуття сім'ям загиблих та скалічених. Богу - слава за зміни. Молітимемось далі. Ще не все. Серйозні переміни, рішення, вибори перед нами. Нам все ще потрібна Божа рука захисту і направлення, щоб ми могли жити в країні при владі, яку направляє, настановляє і благословляє сам Бог Отець.

1 коментар:

  1. Мар`янко! Як я тебе розумію! Сама суджу дивлюсь, читаю та ридаю... але оце "слава Україні-героям слава" мене збиває з пантелику. Деколи думаю, що це найбільша проблема українського народу саме в тому, що українці шукають слави собі, а не Господу Богу! Проблема в тому, що не Йому ми поклоняємось... А Бог століттями вчить нас, хоче впокорити нас під Свою сильну руку, а ми не коримось :(((. Бо якщо подумати Україна велика та багата держава. Багата на природні ресурси, багата на талановитих, високоосвідчених, впраних людей. Здавалось би все необхідне для доброботу в нас є, а доброботу немає... бо немає прагнення до Бога, достойного Його ймення. Молюсь, щоб наша Україна в першу чергу пережила духоне відродження... особливо молюсь за постраждалих та с`імї загиблих. Нехай в мирний час до Бога звертається в ревній молитві ще більше людей ніж в час тривоги! Слава Господу Богу, що Він проявляє милість свою до нас щодня!

    ВідповістиВидалити