середу, 14 травня 2014 р.

Clean and Simple акварель

Привіт, зозулічки.
Погодка у нас- ууух - не літня(((то холодно то хмарно, на політичному фронті як і з погодою - туго((( Надоїли застої.... всюди сумно, тяжко, застої в роботі, в блогах, в творчих майстернях - всі заплутані, збентежені, задумані... На обличчях Тисячі знаків питань.... Якось просто дістав такий соціально-депресивний стан і невідомість... Вірю, надіюсь, молюсь(як то кажуть) - що всьому прийде кінець і все не просто стабілізується, а покращиться... Шалений ріст цін на все - від продуктів до скрапових матеріалів теж не дає спокою... Все що відволікає - мій мацьопик, який смішно ходить)))видає безліч незрозумілих складів, гавкає, муркає,мамкає, пригощає всім, що має і тягне зі столу абсолютно все, що ми їмо))) з дітьми все набагато кольоровіше))...(свої духовні переживання і молитву я навіть не описую як справу, котра відволікає, підбадьорює і обнадіює - то понятне дЄло стиль мого життя, мої переконання і я продовжую вірити Богу, тому це я позачергово рахую основним і не вдаюсь до описів...)
так от, про що я))) Собснно говоря)))А прийшла я до вас із ще однією із десятка не показаних акварельних листівок... Проте ця, поки що, в мене серед моїх улюблених робіт - як на диво, бо свої роботи мені не часто подобаються.... Мені завжди чогось бракує... Тим не менше, ця мені до душі. З нею хочу прийняти участь ще разок у завданні Листівка із аквареллю від Зроби сама -поки воно ще діє=)))



Для акварельного ефекту використала спреї... Контури потьоків обвела Wink of Stella - на даний момент - моя любов))) Це глітерна ручка- дає дуже м'який і ніжний блиск))



 Цілую вас, 
Дякую, що завітали...

6 коментарів:

  1. Ну ця листівка зовсім не схожа твої попередні, вона така крута! Ці переходи кольорів, воно так ніби веселка на фоні грозового неба. Незнаю чого така асоціація виникла, але це явно те, що мені уявляється, дивлячись на цю красу!
    Я сьогодні теж накупила акварельного паперу і щось там пробувала, не скажу, що довольна результатом, як завжди остання клякса виявилась лишньою і всьо спортила, але важливий сам процес)))

    На рахунок цін, політики і т.п., то да, це мабуть відчуває кожен у нашій дежаві, але я вірю, що весь цей жах скоро закінчиться і наша країна на правильному шляху змін, реформ, самоусвідомлення, вдосконалення. Шкода тільки, що цей шлях неможе бути гладким і рівним, моя душа болить за усіх тих, хто поклав життя у цій боротьбі((((
    Миру нам усім!))

    ВідповістиВидалити
  2. Листівка неймовірна! Тобі пасує акварель!))

    П.С. Я б вже дуже хотіла б побачити як масік топає))))))

    ВідповістиВидалити
  3. Гарненька листівочка, навіть я б сказала, що ідеальна!! Все на своєму місці і нічого зайвого!!!

    ВідповістиВидалити