понеділок, 21 липня 2014 р.

Любовний канвас у коробочці))

Ку-ку, дорогулічки.
 Я до вас із ще одним канвасом - робила друзям на весілля. 
Руки страшенно чесались взятись до роботи, бо неймовірно хотілось випробувати в дії одну із нових чіпбордових рамок. Вони скоро будуть в скрап-студії "З Любов'ю" в продажі, а поки я їх просто анонсово використовую))) Вони будуть продаватись у різних розмірах, під колажі та картинки розміром 30*30, 20*20, 15*15 та як маленькі рамочки для заголовків. Віка - дякую тобі за натхнення - ти твориш чудеса))
Ось мій канвас 20*20см. Слова залиті Глоссі,купа спреїв, блискітки на кінчиках листочків(насправді це пудра для ембоссінгу - до купівлі блискіток не дійшли руки, а цю голографічну пудру я взагалі страшенно рідко використовую), багато акварельок і текстурної пасти, мої любимі метелики з дироколу Марти Стюарт, метелики з ліпнини від крамнички щасливої Сови, квіточки від магазину декору "Арт Шафа". (До речі в Арт Шафі ви також можете купити наш чіпборд по дуже доступних цінах і невеличкими наборами;))
 
 Детальки ближче:


До цієї картини зробила абсолютно клінову і сімплову (Clean and Simple) коробочку, щоб все виглядало як справжній рукодільний подарунок)))). Понавирізала, затонувала і по краях зробила тиснення  - ножі від Spellbinders. Весілля було в м'ятних кольорах та кольорах Тіффані(всього по трошки) - тому з кольорів своїх чорнил і стрічок вибрала найбільш приближені=))

Обіймаю вас, ПЧілочки))

3 коментарі: