пʼятницю, 22 квітня 2011 р.

Пост щастя

Привіт,
вже майже 3 ночі, очі закриваються, роботи ще ого-го!
А я не можу не поділитися з вами чудовим настроєм, яки створили мої дорогущі подруги і знайомі!!!
Я отримала неймовірної краси ПІФ подарунок(і тепер вдвічі сильніше чешу голову що б то такого зробити у відповідь=))) і дві чудові АТСки по грі Кіт в мішку з гарнюсінькими бонусними подарунками.
Дивіться самі:
Ось це подарунок від Наталочки - (Наталю, сьогодні вже читала твій пост і совість мені не дозволить лягти спати і не показати моїм читачам твій КРУТЕЗНИЙ ТАЛАНТ!!!) Дивіться і беріть приклад: мені до такого альбому ще рости і рости! Тканина і все оформлення таке корольвсько величне=) Папір - просто в яблучко - я від нього просто в захопленні!!!! І ще й купа всяких надитроколених радостей(це для мене велика цінність бо мій єдиний бурдюрний дирокол тільки в дорозі від магазину до мене) Це фото першої строрінки -наступних дві мій фотоапарат вперто не хотів фотографувати=( Але ТУТ вони є і ви можете їх переглянути)Хожу по хаті і все поглядаю на альбом=) А обкладинка така м'ягесенька, що неможливо зайвий раз не торкнутись=)
Також виставляю вам фото АТС по грі, їх мені прислали Наталя, Віка(я показувала її АТС також в цьому пості) та Іринка/Mrs. Froggy


І це ще не все! На днях отримала подарунок від Аллочки Майстренко, вона надіслала мені безліч прикрас для створення дитячого альбому!!! Це здоровенна ПАЧКА усіляких висічок, тисненнь, рамочок!!!(Ви б потримала все це добро в руках=) я не знала куди дівати свою радість)

Я просто вражена щирістю Аллочки, оскільки вона відгукнулась на мою пропозицію про обмін і запропонувала не обмін а просто подарунок! Аллочка - дякую тобі, нехай Бог благословить твоє щире і відкрите серце.
І взагалі нехай Бог дарує всім-всім вам багато Своєї любові, радості і миру. Бо я дуже щаслива, що ви всі у мене є=)
дякую, що зайшли почитати і розділити мою радість=)
Ну а я пішла доробляти штамп і спати=)

10 коментарів:

  1. Вітаю із класними подарунками!!!
    Все дуже красиве!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ООООО! Вітаю! Ну тепер чекаємо на той дитячий альбом :) Надіюся зробиться швидко і легко :)!
    Дуже мені сподобався тег - оцей світла серединка і блискучі кінці - ніяк не можу збагнути як він зроблений :)

    ВідповістиВидалити
  3. Ого скільки подарунків! Вітаю! Чекаємо на твої нові шедеври!

    ВідповістиВидалити
  4. Ого скільки ти назбирала приємностей для одного посту!Тішусь,що тобі сподобалось.
    Я розглядала тег,що тобі прислала Аллочка Майстренко...так цікаво ...вона ембоссінгом зробила ті краї,ніби металлеві вийшли-СУПЕР!Потрібно і собі так зробити спробувати.
    АТСки кльові!!!Всі-всі!
    а за альбом дитячий...то ти кому робитимеш?Ґа?))))

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую вам усім! Танічка, тег цей - мені здається, що це гарячий ембосінг шоколадною пудрою, а зверху проклеєний прямокутничок паперовий... Хоча може і заембошений тег, а серединка просто без ембоссінгу, бо використовувалась маска=) Ну, щось таке=)

    ВідповістиВидалити
  6. Наталочко, дитячий альбом то ще не нам=) МИ маємо вагітність поки що тільки в планах=)

    ВідповістиВидалити
  7. Ню-ню...плани...Успыхыв у плануванні! гг
    Хай Бог помагає! ;)

    ВідповістиВидалити