середу, 21 вересня 2011 р.

Мої нагородки і 7 фактів про мене

Пробачте, що стільки тягнула з цим постом, проте мені справді було приємно отримати стільки нагородок!
Дівчатка - ви й самі, мабуть знаєте, що немає нічого приємнішого за добру оцінку чи похвалу.
Ось нагородки якими я пишаюсь, Дякую вам дуже- це справді приємність і честь для мене!!! А ще як гляну за 1 раз скільки їх в мене=) Юху=)))
Так от:
Від Наталі я отримала:Від Іванки та Валентинки

Щодо правил отриамання нагород, то я повинна написати про любов, написати 7 фактів про себе та нагородити від 3 до 15 блогів...
Проте передавати нагородку буде для мене мабуть надто складно... я читаю більш ніж сотню блогів, і кожен з них для мене є особливим і цікавим, в кожному я знахожу цікаві ідеї, захопливі пости та практичні поради... тому на сьогодні виділити кілька - це нелегке завдання - а якщо нагороджувати тих, кого я знаю особисто - то також відчуваю себе не найкраще, ніби ставлячи вам оцінку - той заслужив, а той- ні...той кращий,той гірший...
А от про любов напишу...
Любов для мене це вибір. Нещодавно перекладала книгу "Виклик любові" - з фільму "Огнеупорный" - бомбезна книга!!! Складається з 40 днів, де описується один із аспектів любові+завдання яке ти повинен виконати по відношенні до твоєї другої половинки. Вся книга наголошує те, що любов, це власне наш вибір. Вибір не приймати чиюсь любов=) а давати, прощати(багато-багато), приймати наших чоловіків/дружин з їхніми недоліками,жертвувати... І в цьому-то і весь кайф любові, коли ти віддаєш багато,- багато отримуєш взамін=) Дуже практична і цікава книга=))

А також факти про мене:
  1. Я люблю ангелів і корів=)) Ангели для мене символ любові, допомоги і милосердя - тому це завжди приємно мати щось "ангельське"...маю підвіски, сережки, картини... і багато всілякого з ангелами. А корови - ну, не живі... люблю такі всякі мальовані, смішні - чогось вони мені просто піднімають нвстрій. І барашки також=)
  2. Ще я люблю бульдогів, англійських. І мопсів... І Мастіно Наполетано... Таких собак, які хрюкають, соплять, пускають слюні і хроплять=))) Вони мені здаються дуже смішними=)))))Тому і люблю їх=) Взагалі собак люблю... а от котів - не зовсім... ну, просто це мабуть не моє=))) Хоча вони теж кльові=)
  3. Не люблю печива з лимоном... і пирогів лимонних... Приїлись вони мені з дитинства, коли бабусінька до БУДЬ ЯКОЇ випічки додавала цедру лимона чи апельсина=))
  4. Люблю все яскраве. Одяг, меблі, все-все... Істиль шеббі люблю=) Раніше, будучи підлітком я була готкою=))) Такою чорною-чорною і вічно незадоволеною життям... Але потім я дізналась, що є рішення моїм проблемам - що з Богом жити простіше і приємніше... І після того, моє життя ТАК помінялось - зовсім у протилежну сторону=) І я дуже щаслива, що завдяки жертві Ісуса я тепер радію життю, насолоджуюь і ціную те, що маю=))))
  5. Мій тато був художником. Помер більше 10 років назад - поїхав на заробітки і менш ніж через 3 місяці помер... Страшний час то був, коли ми дізнались про це=((( І зараз мені його невистачає... Як подумаю, як він малював і що у нього постійно якісь незвичні ідеї лізли в голову...Щось неординарне, оригінальне... Він би був перший, хто б підтримав скрап і був би нашим дизайнером штампів=))) Одним словом, татко в мене був класний
  6. Попри штампи, я даю приватні уроки англійської мови. Також працюю повний робочий день ІТ рекрутером - шукаю, відбираю та працевлаштовую програмістів у США=) Робота цікавенька, але доводиться працювати за графіком США, саме тому я частіше з'являюсь в Інтернеті після 4 вечора і сижу дооовго=))
  7. Ну і останній факт. У нас дома немає телевізора. Зовсім не з релігійних переконань=)))) Просто у нас лише 2 кімнати. В одній - Серйожка працює за стаціонарним комп'ютером. В іншій - я за ноутбуком. І так практично 8-15 годин в день ми проводимо за моніторами. Тому вирішили, що ще одну "трату часу" купувати не варто... А новини і в Інтернеті почитати можна=)))

Ось так=)

Ще раз дякую вам за нагороди для блогу і за вашу оцінку=)- ціную і люблю вас=)

9 коментарів:

  1. Сонечко, ти забула ще про мою нагородку) нічого, що така в тебе вже є) тому чекатиму ще на 7 фактів))

    ВідповістиВидалити
  2. вітаю з нагородами ;). Цікаво читати про тебе! В нас також нема телевізора - в гуртожитку була без телевізора, а потім зрозуміла, що мені і без нього добре ;).
    Класно, що ти така весела та яскрава!

    ВідповістиВидалити
  3. Было очень интересно прочитать о тебе:) Спасибо:)))

    ВідповістиВидалити
  4. от би прочитати ту книгу....
    Мар"янка,ти така кльова і цікава!!!Рада,дуже рада,що ти знайшла-таки хвильку,щоб написати про себе більше.Я тепер ще більше тебе люблю)))

    ВідповістиВидалити
  5. Цікаві факти,люблю блище пізнавати людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Ой.. мені б відмовитись від телевізора, бо я як наркоманка вже, нільки задзвоним будильник, витягую пульт з-під подушки і навпаки, коли засинаю, по дому нічого не встигаю. Де до моєї ліні ще й телевізор і ноутбук з інтернетом безлімітним)) Вибухова суміш)

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую-дякую! Валентинко - ти мабуть не одна така=))) Це практично не потреба а звичка=) У нас також є багато знайомих - іноді приходимо до них в гості поспілкуватись, а вони нам телевізор вмикають=)))) Це справді вже звичка, щоб десь щось на фоні шуміло чи грало чи говорило=))))

    ВідповістиВидалити
  8. Христя, обов*язково допишу ще 7 фактів іншим постом=))дякую=)

    ВідповістиВидалити