четвер, 18 квітня 2013 р.

Де ми пропадали - частина перша=)

Привіт=))
Сьогодні буде трохи балаканини і кілька фото -писатиму двома постами, щоб не плутати вас)))) Давно мене не було і дуже хочеться всім поділитись=))
Востаннє я тут писала, коли була ще така (за час вагітності я набрала 15 кг!):




 А тепер наш Матвій кукає біля нас - допомагає мамі розробляти штампи в магазин, писати пости і творити=))
Ми народились трошки швидше планованого терміну, тому ще певний час пробули в лікарні(я ще ніколи ТАК(!) сильно не хотіла додому як тоді) і після того стартував наш період звикання до нових ритмів=)) Але все, слава Богу, класно! Ми звикли, призвичаїлись до грудного годування, гуляємо під теплим весняним сонечком і тихенько спимо в слінгу=))) Про те, скільки у нас всього було і скільки ми пережили писати не буду - єдине, що скажу - Бог добрий=))) Бо таки справді відчувалось, що я в якійсь, наче, іншій площині була=)) Лікарі казали, що роди дуже тяжкі були, але мені було не тяжко, не боляче і Матвій народився здоровусінький=))) Схватки пройшли на одному подиху - дуже легко=)) Після родів все загоїлось швико - я через 2 годинки вже бігала, хоча мене розрізали трошки=)) Шви загоїлись також дуже швидко і без ускладнень. Одним словом виглядало все не легко, багато хвилювань, але по фактах все було добре і в моєму серці був спокій=) Як, власне,
 і тепер є=)
А на сьогодні ми вже ось такі:




 Ростемо, їмо, какаємо, іноді похникуємо=)) - все як книжка пише=)))
Тому то мене так довго і не було, так що ви не дуйтесь - я скучила за вами у сіма. Мені зараз трошки тугіше з часом, тому я практично не коментую ваші творива=((( Але регулярно слідкую за вашими блогами - чесно-чесно!

А далі я напишу про свої перші спроби в реальному скрапбукінгу=)
 

17 коментарів:

  1. Какой пупсик. Слава Богу, что все прошло хорошо. Очень рада за вас, от души поздравляю.Растите здоровые и счастливые.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю-вітаю вас!!!! Вашу таку вже велику сім'ю!!! Я якраз згадувала за тебе вчора, думала, чи ти ще не народила, а ви вже які великі)))
    Добре, що все добре і Матвійчик тішить тепер вас)) Призвичаюйся і насолоджуйся незабутніми хвилинами)) Бо діти так швидко ростуть))))

    ВідповістиВидалити
  3. Мар"ясику)))))Які ви солодуськи)))Слава Богу все гаразд і здоровенький ваш Матвійко,ти здорова і Серьожка щасливий біля вас світиться!!!Тішусь за вас!Бажаю вам завжди тільки позитиву!Здоров"я!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаюююю! які ви гарнесенкі! ростіть здоровенькі і нехай вас Бог і надалі благословляє!)

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю!!!
    Такі позитивні і чудесні фоточки!!! Щастя вам!!!:)

    ВідповістиВидалити
  6. Ви такi вже великi!!! Бажаю щастя твоiй родинi i спокiйних нiчок!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Ура! Вітаннячка. Здоров"я! і добре. що все добре закнічилось, точніше почалось ;-)

    ВідповістиВидалити
  8. Я вас люблю, Грушечки! Всіх трьох)

    ВідповістиВидалити
  9. Вітаю вас! Ростіть здоровенькі й щасливі))

    ВідповістиВидалити
  10. Такі щасливі!!!
    Здоров'ячка Вам,і нехай ваше малятко росте і тішить Вас))))

    ВідповістиВидалити
  11. Марьяночка и мои поздравления))) улыбайтесь так всегда)))

    ВідповістиВидалити
  12. АААААААААА! Вітаю вас з народженням синочка! Дуже рада, що все благополучно закінчилось! Слава Богу! Нехай ваш синочок буде благословенний Господом!
    Рада, що ти нарешті розповіла нам, а то я тут все чекаю і думаю, що ти ж мусіла вже народити ;)
    Бажаю вам мудрості, а синочку міцного сну ;)

    ВідповістиВидалити
  13. Марянка, щиро вітаю вас і народженням виночка! Вибачай, що пізно вітаю...та нехай малюк росте здоровий вам на потіху! Цьомаю вас! Бажаю тільки всього найкращого!

    ВідповістиВидалити
  14. Мар"яночко, заглянула до тебе, а тут такі дописи чудові! (шось мені в стрічці новин не вискакувало шо є нові дописи) Ростіть здоровенькі, Божої благодаті вашій сім"ї!

    ВідповістиВидалити