неділю, 4 серпня 2013 р.

Декор свята і як ми святкували ДН Серьожки

Кушечки мої, привіт!
Ділюся з вами фото із святкування дня народження мого Серьожки. Свято, як завжди, було дуе сімейне - лише самі рідні. Я хотіла вибрати колір не просто так, до смаку, а й з певним змістом. Тому зупинилась на фіолетовому.
І коротенько чому так: по-перше фіолетовий підходить для "чоловічого" свята (принаймні більше ніж жовтий чи червоний=))) По-друге я чула,що колись в давнину, коли принцеса ставала королевою - вона одягала фіолетову фату. Тому фіолетовий колір вважається королівським. А щоб усе це прив'язати до мого чоловіка=) я відмітила, що в Бібліх сказано, що чоловік - цар і священник в своєму домі. А раз ЦАР - значить і колір свята буде царський=) от як як придумала=))) Понадувала фіолетових повітряних кульок, напекла кексиків, ігарненько їх прикрасила щоб гості могли забрати їх з собою - і попакувала їх в коробочки(тут мені дууже допомогла сестричка моя -Оля -вона підготувала мені заготовки для коробочок і мені залишилось тільки зробити на них ембоссінг і посклеювати детальки)




А ще, Олічка зробила усім чудо-шляпки (надпис на шляпках Happy Birthday я вирізала плоттером - він нам дуже став у пригоді)... Ну та й окрім того я пекла тортик+фіолетове оздоблення - школа тільки, що барвника фіолетового я не знайшла(робила тортик вперше, тому червоніючи признаюсь, що мені допомагала мама) і навіть салат бів з ФІОЛЕТОВОЇ  капусти - я так раділа, коли знайшла її в магазині - думала, що вона зимова і її вже практично немає в продажі, а тут - О ЧУДО! -вона була=)

А це фото нашої сім'ї: як домовились: чоловіки в сорочках та джинсах, їхні жінки в чорних сукнях а мами - у фіолетових футболках=)
Онце лупашить в очі - ми дорослі чесно терпіли, а от Матвійко ніяк не міг розплющити очі=))) Тому на всіх фото він у нс смішнюльчик=)

І навіть наше зайченятко мало шляпочку - окремого мініатюрного розміру=) Він, до речі, також був в джинсах та сорочці - як справжній чоловік=)
Ось так ми відсвяткували  - радісно ічудово=) Люблю час із сім'єю=)

7 коментарів:

  1. Яка в тебе чудова родина, це таке щастя!!!! Один з моїх улюблених кольорів- фіолетовій...тому мені дуже-дуже сподобалось оформлення свята!Все продумано до дрібничок, молодець!

    Малюк таке сонечко!Хай росте здоровим та щасливим!Хай ваша родина ЗАВЖДИ буде такою щасливою!

    ВідповістиВидалити
  2. Мар"яночка,яке гарне свято ти придумала,все до детальок!!!
    І фіолетовий колір так шикарно дивиться!)
    А Ваш фіолетовий дрес код,мене взагалі поразив,молодці)))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарне свято у вас було :))
    Вітаю!І синочок такий вже дорослий :)))Щоб був він у вас здоровий!

    ВідповістиВидалити
  4. Чудове свято! Ви всі так гарні-гарні.
    А декор взагалі просто супер-пупер крутий!

    ВідповістиВидалити
  5. О це так молодці - так яскраво організували свято в сімейному колі)))Молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарненько все вийшло, ви вже такі великі))), фотки класні!!!

    ВідповістиВидалити