пʼятницю, 10 червня 2011 р.

Листівка в стилі clean and simple

Привіт!
Я часто роблю листівки за скетчами з цього блогу, ось тепер вирішила виставити ту, котру зробила буквально щойно=)
Люблю цей стиль і цей блог з цікавими ідейками:
А це сам Скетч №144

Думаю, ще зроблю кілька=) Дуже мене пробило - просто давно не ліпила-клеїла, то видно від нестачі вивільнення творчості=))))

Вдалої вам п'ятниці!

10 коментарів:

  1. Водночас проста і тепла листівка. А що собою представляє цей стиль? Бо я анл. незнаю, вчила німецьку, а так хочеться знати аннл.))

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красиво:)
    Пропала ты где-то. :(
    Твори, а мы будем смотреть и комммммментить:))))

    ВідповістиВидалити
  3. Стиль означаю "чисто і просто" тобто листівки чи сторінки виходять такі простесенькі, мінімалістичні, з дууже невеликою кількістю різних прикрас. На тому блозі - можеш глдянути - багато скетчів і багато робіт по тих скетчах - вони всі такі простюсінькі, але такі гарнющі=))) Гениальность в простоте=)

    ВідповістиВидалити
  4. Чудова листівочка!!!! а в тебе вийшло не тільки чисто і просто, а ще й тепло )))
    і мені подобається той блог )))

    ВідповістиВидалити
  5. Чудова листівка, я теж полюбляю цей стиль!
    За силку на сайт дякую.

    ВідповістиВидалити
  6. Люблю цей стиль! І листівка якась така тепла вийшла))) А ще й з використанням дироколу, про який я так мрію))) Супер!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Мар"янка!!!АААА!!!!листівка-кльовуща!А стиль....ЩО Я ТОБІ СКАЖУ-нарешті я бачу , що я не одна,кому подобається цей стиль.Я сьогодні маю день коли втретє про це маю підтвердження-що те саме МОЄ.Вперше написала в себе в блозі-в фактах про мене.Друге- в блогах натрапила на пост з роздумами про те,що в странах СНД попюлярний стиль Вінтаж,Шеббі,а в америці-Клін енд сімпл,і тому подібне.Вкотре зрозуміла(погортавши роботи дівчат і ссилки,що овни давали),що мені цей стиль дуже подобається.
    І третє-цей твій пост і відкритуля)))))

    ВідповістиВидалити
  8. Чудова листівка!!!!! Я також люблю цей стиль, люблю роботи інших в цьому стилі і саме через цей стиль твій блог мене підкорив! Продовжуй - буду любуватись :)

    ВідповістиВидалити